Jump to content
sw4400

The Breakdown Thread

Recommended Posts

I tell you those buses are a mess inside. They are transporting everything. Whatever can fit in the bus so they probably dont care how they are running they are for work and dont do the miles an in service bus does. Plus if they quit I'm sure there a pool of viable replacements. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
33 minutes ago, YoungBusLover said:

#8068 involved in a serious accident with an suv on 41st and Ashland with multiple injuries reported.

8068.png

8068 2.png

I rode 8068 on #47 yesterday and it will definitely be at SS for a while 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Injuries usually are resolved rather fast, but fatals can take decades.The RI gallery involved in the 47th derailment around late 90's was finally cut up 2015.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Noticed 1759 on Irving Park yesterday with an interesting predicament. As the bus passed me heading west, I heard a noticeable thump, thump, thump. The right rear dually tire was getting rather flat, but the operator kept on going(bus was still in service).

Share this post


Link to post
Share on other sites
35 minutes ago, sw4400 said:

Noticed 1759 on Irving Park yesterday with an interesting predicament. As the bus passed me heading west, I heard a noticeable thump, thump, thump. The right rear dually tire was getting rather flat, but the operator kept on going(bus was still in service).

It’s been like that for a while nothing is wrong with it it just needs something to be adjusted I was on it 2 days ago and it had the same noise 

Share this post


Link to post
Share on other sites
10 minutes ago, Mr.NewFlyer1051 said:

It’s been like that for a while nothing is wrong with it it just needs something to be adjusted I was on it 2 days ago and it had the same noise 

Was it shaking?  The bus might need an alignment

Share this post


Link to post
Share on other sites
47 minutes ago, Mr.NewFlyer1051 said:

It’s been like that for a while nothing is wrong with it it just needs something to be adjusted I was on it 2 days ago and it had the same noise 

Well, I didn't take a picture, but I remember how it looked which was pretty much like this example here. Should that tire look like this, though?image.png.4285464233721c06f39ecc5a38f5cc96.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
15 minutes ago, sw4400 said:

Well, I didn't take a picture, but I remember how it looked which was pretty much like this example here. Should that tire look like this, though?image.png.4285464233721c06f39ecc5a38f5cc96.png

Alright Mr.Know it all how about you report to FG or SS 

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 hours ago, Mr.NewFlyer1051 said:

Alright Mr.Know it all how about you report to FG or SS 

I did report it to the Forest Glen Garage Manager after noticing it. @Mr.NewFlyer1051, I am just stating what my observations were, I don't think the "Mr. Know It All" line was called for.

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, sw4400 said:

I did report it to the Forest Glen Garage Manager after noticing it. @Mr.NewFlyer1051, I am just stating what my observations were, I don't think the "Mr. Know It All" line was called for.

Expect 1759 to be OOS for a day while they fix the problem 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...